Contact opnemen?

Heb je een algemene of juist een heel specifieke vraag? Vul dan het contact formulier in. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Bellen mag natuurlijk ook.  Overdag is de kans echter groot dat ik niet op kan nemen. Indien dat het geval is, vraag ik je vriendelijk om alsnog een bericht via de site of via Whats App te sturen.

Contactgegevens

 
 
 
 

Nieuwsflits

Regelmatig praat ik u bij over ontwikkelingen, nieuwe opdrachten, samenwerkingen, en alle andere dingen die ik graag met u deel.December 2020


De eerste nieuwsflits, en dus.... keuzestress!! Want er is de afgelopen tijd zo veel gebeurd, ik kan er wel een aparte site voor inrichten. Ik heb me voorgenomen om niet over virussen, lock-downs en "het nieuwe normaal" te schrijven, maar vooral over wat mij de afgelopen tijd (nog meer) heeft bezig gehouden.


Per 8 februari 2021 ga ik meer tijd vrijmaken voor het geven van trainingen. Ik heb mijn aanstelling bij de Hogeschool Rotterdam aangepast naar 2 dagen per week. Concreet betekent dit dat ik voortaan op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag als trainer mijn diensten aan ga bieden. Een spannende maar hele leuke uitdaging! Zoals een wijs persoon ooit zei; "Ergens moeten deuren dicht om andere te kunnen openen.". Ik ga de Hogeschool niet geheel verlaten, want ik heb daar nog genoeg te doen en het helpt me om met mijn voeten in de klei te blijven staan. Het motto blijft tenslotte ook "Practise what you preach!".


Belangrijke aanleiding voor deze keuze is een toenemend aantal mooie contacten met bestaande en nieuwe opdrachtgevers:

  • Op de eerste plaats mijn vriend en collega Vincent Kortleve, die mij steeds meer vraagt om 'open aanbod' en incompany trainingen MGV te verzorgen voor zijn bedrijf Viaperspectief. Vincent is de aanjager van mijn initiatief om steeds meer in de na- en bijscholing training te geven. Ik ben hem enorm dankbaar voor de mogelijkheden die hij mij biedt, de professionals waar hij mij mee in contact brengt en de hechte en oprechte samenwerking.
  • Daarnaast MINTned collega Maarten Onderdelinden, een ras-Rotterdammer die met zijn bedrijf De Nieuwe Attitude een aantal prachtige grote opdrachten op de plank heeft liggen. Om het volume aan te kunnen heeft Maarten mij gevraagd om als trainer aan te haken en hierin samen op te trekken. Een fantastische kans en bovenal ook heel leuk om samen met Maarten te doen!
  • Via Vincent ben ik in contact gekomen met Lilly Pharma en met TheNewBehavior. Voor beide instellingen zijn er inmiddels opdrachten ingepland, waarbij de Rabobank wel even expliciet genoemd mag worden... vorige week ben ik daar gestart met een maatwerk training MGV voor HR-managers! De eerste reacties waren zeer positief, waar ik eerlijk gezegd erg blij mee was want een beetje nerveus was ik wel ;).
  • De Gemeente Den Haag deed een oproep onder de MINTned leden; zij zochten een MINT-trainer MGV. Ik heb gereageerd en ben 'geslaagd' door mijn werkwijze en enthousiasme aan de betreffende professionals te demonstreren. Dit betekent dat ik in 2021 de kersverse Financieel Dienstverleners van de gemeente mag trainen in Motiverende Gespreksvoering! De eerste twee groepen staan al gepland voor januari.... heel tof!
  • The Health Fundament, een nieuwe aanbieder van scholing aan zorgprofessionals die te maken hebben met leefstijlgerelateerde vraagstukken, heeft mij gevraagd om een e-learning en een 3-daagse scholing omtrent coaching en gedragsverandering te verzorgen. Hier heb ik volmondig "ja!" op gezegd.


Ik hoop jullie iedere maand op nieuwe wetenswaardigheden te trakteren. Deze keer ging het vooral over mijzelf :), maar ik beloof de diversiteit van onderwerpen te borgen.


Met Maarten, collega MINTned trainer Joyce en technische man Anton aan de kroketten!

Januari 2022Een nieuw jaar, met nieuwe kansen! En een prachtig begin; de e-learning die ik voor The Health Fundament gemaakt heb, is af en online verkrijgbaar! De e-learning is voor maar liefst 11 zorgberoepen geaccrediteerd en levert een flink aantal punten op. Klik op deze link om hem aan te schaffen:

https://www.thehealthfundament.nl/product/de-coachende-zorgprofessional/

Daarnaast heb ik voor The Health Fundament een 4 daagse verdiepingscursus over coachen en veranderstrategieen ontwikkeld, voor iedere zorgprofessional die zich wil bekwamen in de rol van Gezondheidsbevorderaar. Ik hoop natuurlijk van harte om hier met zo veel mogelijk collegae aan de slag te gaan.


Wat zeker ook de moeite waard is om te vermelden, is dat Vincent en ik dit jaar een paar maal onze "Verdiepingscursus MGV" aanbieden; een 2-daagse training die inhaakt op juist die situaties waarin het vinden van motivatie zo lastig is. Hierin werken we zelfs met een acteur, wat het leerrendement een enorme boost geeft. Deze verdiepingscursus is zeker interessant voor de leden van het Chronisch ZorgNet. Interesse? Kijk dan hier;

https://www.viaperspectief.nl/cursussen_fysiotherapie/vervolgcursus_motiverende_gespreksvoering_chronisch_zorgnet/