Offerte aanvragen 

Ben je geinteresseerd in een workshop, een training of in coaching on the job? Denk je dat jij of jouw organisatie voordeel kan hebben van mijn aanbod? Zo ja, volg dan onderstaande stappen.

1

Maak een start door het formulier aan de rechterzijde in te vullen. Voor snel contact is het belangrijk dat ik je emailadres en telefoonnummer heb. Ik zal deze gegevens alleen gebruiken voor ons contact, niet om je ongevraagd nieuwsbrieven te sturen of om aan derden door te geven.

2

Als ik je aanvraag binnen heb zal ik indien nodig vast wat voorwerk doen op basis van de toelichting die je hebt gegeven. Voel je dus vrij om dit betreffende tekstvak vol te typen. Daarna neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om tot een concrete invulling te komen, en indien gewenst maken we een afspraak ter kennismaking.

3

Als we er over uit zijn wat voor dienst ik je mag gaan bieden, maak ik een offerte op. Wanneer deze getekend bij mij retour is, is alles in kannen en kruiken.

4

En dan kan het leren beginnen! Op de afgesproken datum en tijd zien we elkaar (weer). Afhankelijk van de afgesproken dienst trekken we enkele uren tot enkele dagen met elkaar op... Ik kijk er naar uit!